Ресурси

Овде можете да ги преземете ресурсите кои се моментално достапни на македонски јазик. Во иднина ресурсите ќе бидат збогатени со нови содржини (како постери, картички, прирачници…).

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ ХОМОФОБИЈАТА (Прирачник за меѓународна употреба)

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ ХОМОФОБИЈАТА

Прирачник за меѓународна употреба

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 1.91 MB

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ ХОМОФОБИЈАТА, лого на македонски

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ ХОМОФОБИЈАТА

лого на македонски јазик, во висока (за печатење) и ниска резолуција (за употреба на интернет)

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 859.81 KB

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ БИФОБИЈАТА, лого на македонски

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ БИФОБИЈАТА

лого на македонски јазик, во висока (за печатење) и ниска резолуција (за употреба на интернет)

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 817.57 KB

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ ТРАНСФОБИЈАТА, лого на македонски

ФУДБАЛОТ ПРОТИВ ТРАНСФОБИЈАТА

лого на македонски јазик, во висока (за печатење) и ниска резолуција (за употреба на интернет)

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 884.62 KB

Постер

ФУДБАЛСКИ ФАНОВИ ПРОТИВ ХОМОФОБИЈАТА

А3 формат постер, подготвен за печат

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 4.83 MB

Постер

ПРИЈАВИ ХОМОФОБИЈА

А3 формат постер, подготвен за печат

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 1.37 MB

Флаер

ЕДУКАТИВЕН ФЛАЕР

Двострана картичка во А6 формат со информации за кампањата на задната страна, подготвена за печат

ПРЕЗЕМИ ДАТОТЕКА ГОЛЕМИНА: 294.82 KB